torsdag 7 augusti 2008

Nära skjuter ingen.

Satt å vakade på räv i kväll då hunnan började skälla och verkade rätt övertygade om att de va nått på gång i skogen till vänster om åteln.
Ja satt å spana mot skogen dit hunnan tittade men kunde inte se nått, men så efter ett tag så hörde ja hur det började att tassa i gräset och riva i nått i skogskanten. Det jävliga nu va att det börja bli rätt mörkt, käppen vid åteln börja försvinna och träden flöt i hop. Jag lyfte bössan och kollade genom kikaren och det gjorde skillnad, så ja tänkte att ja sitter ett tag till. efter ytterligare en halvtimme så va de även försent för att sen genom kikaren och nu rev hunnan i riktigt hårt och jag hörd hur tassandet kom närmare.
SATAN tänkte ja, ska den fan slippa undan ikväll....men så fick ja en idé. Ja smög in som en indian me dunkuddar på fötterna och skyndade mig fram till strömbrytaren som går till utebelysningen på garaget, tassade sedan försiktigt tillbaka för att märka att ljuset precis inte nådde fram till åteln.....jaja tänkte ja men han kan ju visa sig ändå....men nä sedan den varit fram ill de goda fisk renset så smög han bort samma väg som han kom utan att visa sin fula nuna...Men ja de ska ju inte va för lätt heller, så de blir att ta nya tag imorrn.

Men ja lyckades få ett kort på den rackarn me åtelkameran ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhhh!
Den var gräsligt ful!
Är du säker på att det var en räv och inte en röv, dom kan vara förvillande lika i höstmörker. Förmodligen är det betesmört den har hängandes ur munnen som den har bitit huvudena av för att fånga "åbbarr".

Sparris sa...

Ja tekniker nu när du säger det så ser det ju ut som en skabbröv när man tittar närmare på bilden...;-)

Johnny Storfan sa...

Köttbullar och sparrisar skola hålla käft innan Johnny kastar en surmört i luftintaget i eders bilar :)